Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δούλευα σε σκυλάδικο χοντρό που μύριζε κατρουλίλα, παρακμή, ντεκαντάνς»

Γιώργος Γιαννόπουλος

"Λεφτά δεν παίρναμε, το έκανα περισσότερο για την εμπειρία εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τη νύχτα μιλώντας για τα ντεκαντάνς μαγαζιά όπου εργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πίστευα ότι κάποια μέρα θα γίνει η… έκρηξη. Δεν είναι ψωνίστικο αυτό που λέω, είχα φάει την φλασιά ότι είμαι καλός στη δουλειά μου, είμαι καλός ηθοποιός και θα ‘ρθει μια μέρα που θα ευδοκιμήσει αυτό το πράγμα. Παρόλο που αυτό το πράγμα πέρασε από σκαμπανεβάσματα, από διαστήματα που δεν είχα δουλειά και τραγουδούσα σε κάτι σκυλάδικα που έβγαινα στις 5 το πρωί για το πρώτο μου πρόγραμμα».

«Από τα τελευταία σκυλάδικα στη Θηβών ήμουν με τον φίλο μου, Γιώργο Καμπουρίδη και το μαγαζί άνοιγε στις 3 το πρωί. Πρόσφατα που ήμουν στην Ηλιούπολη, λίγο πριν το «Σόι σου» στον Alpha. Σκυλάδικο χοντρό».

«Το χοντρό σκυλάδικο είναι αυτό που περιγράφει η Ελένη Βιτάλη στο τραγούδι της. Ότι μυρίζει κατρουλίλα, μη σου πω για ποιο λόγο, παρακμή, ντεκαντάνς. Και εγώ το έζησα αυτό για έναν μήνα εδώ στη Θηβών. Λεφτά δεν παίρναμε αλλά το έκανα περισσότερο για την εμπειρία, να δω πως ήταν» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.