Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν ξέρω τι είπε η Δέσποινα Ολυμπίου και ούτε με απασχολεί»

Γιώργος Γιαννόπουλος

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος απάντησε για τη Δέσποινα Ολυμπίου, για τη σύντροφό του, αλλά και για την ατάκα του “πώς τους πετσόκοψες έτσι;” που έχει γίνει viral.

«Εκτιμώ πολύ την παρουσιάστριά σας, την Ηλιάνα. Είναι ένα πολύ έξυπνο και χαριτωμένο κορίτσι. Αλλά πάνω απ’ όλα ήρθα για να δηλώσω ότι κάθε σαββατοκύριακο μέχρι τέλος Γενάρη, αλλά μάλλον θα πάει και πιο κάτω, είμαστε σε online streaming με την παράσταση “Αρκάς – Η ζωή μετά”», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Για τη Δέσποινα Ολυμπίου και τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο Γιώργος Γιαννόπουλος απάντησε: «Εγώ πέρασα πολύ καλά με τη Δέσποινα. Δεν ξέρω τι είπε και ούτε με απασχολεί, δεν θα το σχολιάσω και ούτε θα κάνω ανακύκλωση. Ήταν από τις πολύ καλές συνεργασίες που είχα και πιστεύω ότι θα έχει και μέλλον. Η Δέσποινα είναι μια πολύ μεγάλη φωνή και την έχω στο μυαλό μου για ένα μουσικό πρότζεκτ».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Η σύντροφός μου είναι γιατρός. Μου γιατρεύει την καρδιά, την ψυχή, το μυαλό…  Κάποιοι έβγαλαν λεφτά από την ατάκα “πώς τους πετσόκοψες έτσι”, κανονικά θα έπρεπε να πληρωνόμαστε δικαιώματα για την ατάκα».