Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν έχω αυτό το πρόβλημα, όπως κάποιοι ηλίθιοι και χαζοδιανοούμενοι από το σινάφι μου»

Γιώργος Γιαννόπουλος

«Φωτογραφίες βγάζω με τους θαυμαστές μου, δεν είμαι μίζερος», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους χαζοδιανοούμενους, όπως τους χαρακτήρισε συναδέλφους του.

«Με φωνάζουν με ονόματα ρόλων μου, δεν έχω πρόβλημα, όπως έχουν κάποιοι ηλίθιοι και χαζοδιανοούμενοι από το σινάφι μου. Φωτογραφίες βγάζω με τους θαυμαστές μου, δεν είμαι μίζερος. Είμαι πολύ καλυμμένος από αγάπη, ήρθα στον κόσμο να δώσω αγάπη. Είχα μια αδελφή με σύνδρομο Down που έφυγε στα 68 της.

Μου λείπει και η αδελφή μου και οι γονείς μου. Είχα περάσει γεωπονική, αλλά με κέρδισε η καλλιτεχνία. Είπα σαπουνόπερα τις Άγριες Μέλισσες γιατί κάποιοι δήθεν συνάδελφοι για να παίξουν σε μια Επίδαυρο λένε ότι έπαιξαν σε μια ποιοτική δουλειά. Δεν κατηγορώ ούτε τις Μέλισσες, ούτε τις καθημερινές σειρές», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Δεν είμαι συγκρουσιακός, δεν έχω χτυπήσει ποτέ το χέρι στο τραπέζι και μετά να φύγω. Ποιον ενδιαφέρει αν παντρεύομαι; Είμαι πολύ καλά σε μια σχέση, με μια αγάπη μοναδική, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».