Γιώργος Γιαννόπουλος – Αντέδρασε για τη νέα εκπομπή με τη Βάσω Λασκαράκη: «Δεν το ήξερα»

Γιώργος Γιαννόπουλος

"Εμένα προσωπικά δεν μου έχει γίνει κρούση για να ξαναγίνει το Σόι" δηλώνει, επίσης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην φημολογούμενη επιστροφή της κωμικής σειράς «Το σόι σου» όσο και τη νέα προσπάθεια για την Βάσω Λασκαράκη στην παρουσίαση.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι χαρούμενος που το «Σόι σου» παίζεται ακόμα και κάνει υψηλά νούμερα γιατί απογειώθηκε, όπως λέμε, η δημοφιλία μου μέσα από την σειρά. Είμαι από τους πρώτους που έχω πει ότι δεν έπρεπε να διακοπεί τότε αλλά, τώρα, το κανάλι τι συμφέρον είχε… Δεν μπορώ να μπω στα λογιστικά και τα οικονομικά του καναλιού. Είναι μια σειρά που αγαπήθηκε, κάναμε για πέντε χρόνια γυρίσματα και πέντε χρόνια μετά παίζεται σε επαναλήψεις. Εδώ μεγαλώνει γενιές! Οπότε και να ξαναγίνει, πιστεύω ότι όλοι θα μπούμε στο πλατό με πολλή αγάπη».

«Εμένα προσωπικά δεν μου έχει γίνει κρούση για να ξαναγίνει η σειρά. Το σκέφτονται σοβαρά εδώ και χρόνια αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έχει γίνει. Μακάρι να γίνει! Αν δεν έχει τη δυνατότητα το κανάλι ή εμείς οι ηθοποιοί να είναι κάθε εβδομάδα, θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε σαν οικογένεια… Χριστούγεννα, Πάσχα, τις Απόκριες και το καλοκαίρι που θα πάμε διακοπές! Μια στο τόσο και θα είχε ενδιαφέρον αυτό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Όταν, δε, ρωτήθηκε για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Βάσως Λασκαράκη με την παρουσίαση του Break, ο ηθοποιός αντέδρασε ως εξής. «Δεν το ήξερα! Ωχ, Βάσω μου, καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Άνετα θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή της με αγκαλιές και φιλιά»