Γιώργος Γιαννιάς: «Τα απέρριψε ο Γιάννης Πλούταρχος, ευτυχώς για μένα γιατί έγιναν μεγάλες επιτυχίες»

Γιώργος Γιαννιάς

"Μόλις τα άκουσα τα αγάπησα πάρα πολύ. Τραγουδιούνται μέχρι σήμερα", δηλώνει ο Γιώργος Γιαννιάς.

Στη στήλη «Θυμάσαι;» του «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους συντελεστές της εκπομπής άγνωστες ιστορίες πίσω από τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, αποκαλύπτοντας μάλιστα κάποια που έφτασαν σε αυτόν, όταν τα απέρριψε ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Έχω πει δυο υπέροχα τραγούδια στην αρχή της καριέρας μου, το «Δεν είσαι εδώ» και το «Σ’ αγαπώ». Και τα δύο αυτά τραγούδια, απ’ ό,τι έμαθα από τους συνθέτες, τα είχε με κάποιον τρόπο απορρίψει ο Γιάννης Πλούταρχος. Ευτυχώς για μένα, γιατί μόλις τα άκουσα τα αγάπησα πάρα πολύ. Έγιναν τελικά πολύ μεγάλες επιτυχίες, που τραγουδιούνται μέχρι σήμερα», δηλώνει ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Το τραγούδι Γι’ Αυτό Σ’ Αγαπώ είναι του Αλέξη Σέρκου. Είχα πάει σπίτι του. Του λέω: βάλε μου να ακούσω κάτι, θέλω να βγάλω καινούργιο τραγούδι. Με το που αρχίζει να παίζει το κομμάτι, στο ρεφρέν μου σηκώθηκε η τρίχα, έγινε χαμός. Του λέω: αυτό είναι το τραγούδι, θα το πω», περιγράφει στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Κάνουμε το βίντεο κλιπ. Ο σκηνοθέτης ήθελε να παίξουν δύο πολύ ακριβά αυτοκίνητα. Δανείζομαι ένα πανάκριβο αμάξι από έναν φίλο μου, μού λέει: πρόσεχέ το όμως, σε παρακαλώ, μην πάθει τίποτα. Του λέω: ασ’ το επάνω μου», διηγείται.

«Ο σκηνοθέτης είχε την ιδέα να πάμε σε μία λίμνη να κάνουμε ένα γύρισμα. Προχωράμε, προχωράμε και… μένουμε. Κόλλησε το αυτοκίνητο, έγινε χάλια, γεμάτο λάσπες εννοείται. Μετά το πλέναμε μία ώρα, για να το παραδώσουμε πίσω όπως το βρήκαμε», καταλήγει ο Γιώργος Γιαννιάς.