Γιώργος Γιαννιάς: «Με τον Χρήστο Μενιδιάτη είχαμε «σκοτωθεί» στα καμαρίνια για το ποιος θα τραγουδάει περισσότερο»

Γιώργος Γιαννιάς

"Ήρθα αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο μου" είπε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις εμφανίσεις του, τον «άρχοντα» πάτερα του που έφυγε από τη ζωή, τη συζυγική ζήλια και την πατρότητα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την πατρότητα, αλλά και για τα συναισθήματά του από την απώλεια του πατέρα του.

«Δεν γεννιέσαι μπαμπάς, μαθαίνεις. έχω πρότυπο τον πάτερα μου και ελπίζω να του μοιάσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννιάς. «Ήρθα αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο μου. Η οικογένεια είναι καρδιά για έμενα και λείπει το μεγάλο κομμάτι. Ήταν ο άνθρωπος μου, που με πήρε από το χεράκι για να γίνω τραγουδιστής. Ήταν άρχοντας», ανέφερε σχετικά με τον πατέρα του.

Για τη σύζυγό του ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως, «η σύζυγος μου είναι αυτό που φανταζόμουν. Στην αρχή είχαμε θεματάκια με τη σύζυγο όσον αφορά στις θαυμάστριες. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στη σύζυγο. Έχει συμβεί και το αντίθετο».

«Με τον κουμπάρο μου πλέον, Χρήστο Μενιδιάτη είχαμε «σκοτωθεί» στα καμαρίνια για το ποιος θα τραγουδάει περισσότερο. Δεν θα συνεργαζόμουν με τράπερ. Δεν μου αρέσουν οι βρισιές. Υπάρχουν τραγούδια trap με ωραία μελωδία», σχολίασε ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Έχει κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι “Κάρμα”», δήλωσε κλείνοντας.