Γιώργος Γεροντιδάκης: «Υπήρχε στιγμή που είχα 2 ευρώ για μια εβδομάδα»

Γιώργος Γεροντιδάκης

«Το 2010, όταν ήρθε η οικονομική κρίση, κυρίως τη γενιά τη δική μου, των 30άρηδων, την τσάκισε…».

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες ή κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο ηθοποιός μίλησε για την εποχή της οικονομικής κρίσης, τις επιλογές που έκανε στην καριέρα του, τονίζοντας πως πέρασε και δύσκολα, καθώς εξομολογήθηκε πως υπήρχε στιγμή που είχε 2 ευρώ για να περάσει την εβδομάδα.

«Το 2010, όταν ήρθε η οικονομική κρίση, κυρίως τη γενιά τη δική μου, των 30άρηδων, την τσάκισε, αυτή είναι μια πραγματικότητα, αποφάσισα ότι θα κάνω τη δουλειά που μου αρέσει με τους όρους που θέλω εγώ. Δηλαδή, θα φτιάξω βιογραφικό. Αντί να κοιτάξω να βγάλω λεφτά, που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα λεφτά, κοίταξα να έχω ανθρώπους γύρω μου, είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω έναν άνθρωπο από τα χρόνια της σχολής, που ήταν θείο δώρο για μένα να τον γνωρίσω, ο Νίκος Καραγιώργος.

Ήταν καθηγητής μου, μου δίδαξε τις αρχές του θεάτρου, είναι φίλος μου πλέον κι έγινε και ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες μου. Είμαι ευτυχής που υπάρχει στη ζωή μου γιατί με δίδαξε να κοιτάω το στόχο μου, να κοιτάω που θέλω να φτάσω και όχι περιστασιακά να κάνω μια δουλειά για να μου αποφέρει ένα χρηματικό ποσό ή μία αναγνώριση, δεν κοίταξα ποτέ την αναγνώριση.

Δεν ήταν αυτοσκοπός μου να πάω σε μια δουλειά που θα έχει τα μεγάλα ονόματα, ήθελα να φέρω το δικό μου στίγμα. Είχα δύσκολη ζωή, υπήρχε στιγμή που είχα 2 ευρώ για μία εβδομάδα», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.