Γιώργος Γεροντιδάκης: «Το έφερα βαρέως που έφυγε από το χέρι μου ο Κλεομένης»

Γιώργος Γεροντιδάκης

Το δημόσιο ευχαριστώ του Γιώργου Γεροντιδάκη στον Θανάση Κουρλαμπά για τη συνεργασία τους στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε στο Πρωινό το μεσημέρι της Τετάρτης. Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να εκμαιεύσει το μυστικό που γνωρίζει ο Μελέτης για τον Βόσκαρη, ωστόσο ο ηθοποιός διακριτικά απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε spoiler.

Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Θανάση Κουρλαμπά για τη συνεργασία τους και αναφέρθηκε ειδικά στην τελευταία κοινή τους σκηνή στις Άγριες Μέλισσες.

«Θα ήθελα να απευθύνω έναν πολύ μεγάλο χαιρετισμό και δυστυχώς ένα αντίο σε τρεις πολύ μεγάλους, πολύ ωραίους ανθρώπους. Θα ξεκινήσω από την κυρία της παρέας, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Θανάση Κουρλαμπά που είχα την πολύ μεγάλη τύχη να κάνουμε μια εξαιρετική σκηνή. Ήταν πολύ έντονη και το έφερα και «βαρέως» που έφυγε από το χέρι μου, μακάρι να μην έφευγε ποτέ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σκηνή.

Είναι αυτό το δέσιμο που έχουμε όλοι. Κλαίγαμε όλοι σε αυτή τη σκηνή. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης.