Γιώργος Γεροντιδάκης: Η απάντησή του για την ομοιότητα με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για την ομοιότητά του με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

«Το δικαστήριο θα φέρει πολλές ανατροπές. Στη δίκη γίνονται και τα ξεκαθαρίσματα των χαρακτήρων. Χαρακτήρες που θεωρούμε κακούς κάνουν κάτι το οποίο δημιουργεί ευχάριστες ειδήσεις.

Συναισθήματα σαν του Μελέτη και της Πηνελόπης δεν παγώνουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος για τον Μελέτη να καταλάβει και χρόνο στην Ανέτ να μπορέσει να δει πώς μπορεί να τον προσεγγίσει.

Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται παρακάτω γιατί χάνω τη μαγεία. Η αγάπη που έχει ο Δούκας με κάποιους συγκεκριμένους ήρωες δεν παγώνει έτσι εύκολα, οπότε η επικοινωνία υπάρχει.

Εσείς το μαθαίνετε τώρα, εγώ τον Αλέξανδρο τον ήξερα πολύ πιο πριν, είμαστε φίλοι, έχουμε κάνει παράσταση μαζί, ένας άνθρωπος που έχει το ίδιο σκεπτικό με μένα. Η ομοιότητα και οτιδήποτε άλλο γράψανε που δεν το έχω δει, είναι η συζήτηση καφενείου. Ο Αλέξανδρος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκεται στο πλάι εξαιρετικών ηθοποιών», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.