Γιώργος Γεροντιδάκης: Δίνει το spoiler για τον επόμενο φόνο στον Σασμό

Γιώργος Γεροντιδάκης

"Δίνοντας κάτι στον Ευθύμη, ο Λευτέρης πυροδοτεί κάποιες εξελίξεις που ούτε ο ίδιος φαντάζεται ότι θα γίνουν" αποκαλύπτει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης συμμετέχει φέτος στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός».

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα του Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας τις επόμενες εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Η σχέση του Λευτέρη με τη Θοδώρα θα περάσει από κύματα. Είδαμε ότι στην αρχή ξεκίνησε διαφορετικά, μπαίνουν σιγά-σιγά τα προβλήματα και νομίζω ότι σε αυτό οφείλεται πολύ ο ήρωας και αυτό που περνάει. Έχει μία διπλή ταυτότητα, έχει μια διπλή ζωή» δηλώνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Σίγουρα ο Λευτέρης θα πάρει ευθύνες για πράγματα που θα συμβούν. Νομίζω ότι ο ίδιος επηρεάζεται από το γεγονός ότι όντως θέλει να δημιουργήσει μία οικογένεια με τη Θοδώρα. Αυτό τον βάζει σε σκέψεις που του χαλάνε το μυαλό. Αυτό έχει να κάνει με την αποστολή για την οποία έχει έρθει» αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός Λευτέρης.

«Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω τι ακριβώς θα γίνει. Είναι όμως σίγουρα το πρώτο μεγάλο λάθος που θα πληρώσει ο ήρωας χωρίς να το δείξει φυσικά, θα το περάσει ο ίδιος μέσα του. Δίνοντας κάτι στον Ευθύμη, πυροδοτεί κάποιες εξελίξεις που ούτε ο ίδιος φαντάζεται ότι θα γίνουν» περιγράφει αμέσως μετά ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Τέλος, αναφορικά με τον έρωτα του Λευτέρη προς τη Θοδώρα, ο ηθοποιός τονίζει: «Σιγά-σιγά νομίζω ότι θα βρει τη δύναμη να εκμυστηρευτεί την αγάπη του και στο πρόσωπο που αγαπάει».