Γιώργος Γερολυμάτος: «Με τη γυναίκα μου είχαμε γκομενική σχέση 7 χρόνια… ήταν η επίσημη αγαπημένη»

«Δεν είχα πάρει το διαζύγιο ακόμα...»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν, για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, για αυτές που πλήγωσε με τις απιστίες του, αλλά και για την ιστορία που τον «αρρώστησε», που δεν είναι άλλη από εκείνη του δεσμού με τη σύζυγο του.

Έχουν περάσει από το πλευρό σου πάρα πολλές γυναίκες. Υπήρξες τρίτο πρόσωπο;

Είμαι υπερήφανος, γιατί δεν πήγα ποτέ με γυναίκα που γνώριζα τον άντρα της ή ήξερα ότι είναι παντρεμένη. Μου έχουν τύχει παντρεμένες που δεν το ήξερα, άλλο αυτό. Χιλιάδες γυναίκες… ερχόντουσαν, δεν ήξερα, δεν ρώταγα… Ποτέ δεν διέλυσα σπίτι.

Έχεις απατήσει γυναίκα;

Χιλιάδες φορές. Δεν το έκανα από μαγκιά, αλλά επειδή το θεωρούσα φυσιολογικό και ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Έχω κάνει κοπέλες που με αγάπησαν δυστυχισμένες. Με ερωτεύτηκαν, πόνεσαν, έκλαψαν…

Πως κατάφερε να σε χαλιναγωγήσει η σύζυγός σου;

Τη γυναίκα μου τη γνώρισα στο νυχτερινό κέντρο «Στράτος» και είχαμε σχέση γκομενική 7 χρόνια. Μου άρεσε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και ήταν η επίσημη αγαπημένη.

Επτά χρόνια ήσουν πιστός σε εκείνη;

Όχι, δεν ήμουν. Ξαφνικά εκείνη ανακάλυψε ότι κάνω διπλή ζωή. Μία, δυο, τρις, τέσσερις, πέντε… ένα βράδυ με πήρε η μητέρα της τηλέφωνο, η οποία ήταν άρρωστη, και από το κρεβάτι του πόνου μου είπε: «Δεν έχεις δικαίωμα αυτό το κορίτσι που εγώ το έμαθα να έχει αξιοπρέπεια και ήθος εσύ, ένας τραγουδιστής που λέγεσαι Γερολυμάτος, να την ισοπεδώνεις, να μου την κάνεις να κλαίει, να την πικραίνεις και να μου τη χαλάς». Από εκείνη τη μέρα «αρρώστησα», κι αυτή με έδιωξε. Ήταν η πρώτη φορά που μου είπε: «Σταματάμε»

Πώς αντέδρασες όταν η νυν σύζυγος σου έβαλε τέλος στη σχέση σας;

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν θα την ξεπεράσω κι εκείνη τη στιγμή αυτόματα άρχισα να βγαίνω με 1 – 2 γυναίκες που με ενδιέφεραν πάρα πολύ για το μυαλό τους. Πέρναγαν 1 – 2 ώρες και δεν μπορούσα να κάτσω με καμία, τις έδιωχνα όλες και το μυαλό μου ήταν εκεί. Της τηλεφωνούσα και μου το έκλεινε. Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι, να γίνομαι ψυχοπαθής. Το 2000 την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: «Σε παρακαλώ θέλω μόνο να βρεθούμε». Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και της είπα ότι θα παντρευτούμε. Δεν είχα πάρει το διαζύγιο ακόμα, το έβγαλα και παντρευτήκαμε. Αυτό ήταν αγάπη.

Δεν το είχες ξανανιώσει;

Δεν είχα νιώσει ποτέ ότι μπορεί να πονάω για έναν άνθρωπο και να θέλω μόνο να τον δώ. Όταν χώριζα με μία γυναίκα που μπορεί να είχα σχέση, όταν ξαναβρισκόμασταν, αυτό που κάναμε ήταν να πιούμε 2 – 3 ποτά και να τρέξουμε να κάνουμε σεξ. Τη γυναίκα μου ήθελα να τη δω, να την ακουμπήσω, αυτό δεν το είχα νιώσει ποτέ με καμία. Είμαστε πολύ ωραίο ζευγάρι, ολύ φίλοι, μετά από τόσα που περάσαμε. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι ακόμα.