Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις, το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου»

Γιώργος Γερολυμάτος

"Έβγαινα συνεχεία με θαυμάστριες" είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για για την ημίγυμνη φωτογράφιση, την απιστία και την εμμονική θαυμάστρια. Για την ημίγυμνη φωτογράφιση που είχε κάνει μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Είμαι ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος. ήταν αισθησιακή η φωτογράφιση. Έκανε καλό στη καριέρα μου η φωτογράφιση. Γαργαλιόμουν που είχα δίπλα μου δύο γυναίκες. Μου άρεσε να φλερτάρω με τις γυναίκες. Μία γυναίκα ήρθε στο καμαρίνι μου και ήθελε με το ζόρι», είπε αρχικά ο Γιωργος Γερολυμάτος.

Για τις εμμονικές θαυμάστριες ανέφερε:

«Σεξουαλική παρενόχληση είχα και από άνδρες και από γυναίκες. Είχα εμμονική θαυμάστρια. Μία φορά μπήκε στο σπίτι μου και τα έσπασε όλα και με περίμενε να έρθω. Θα έπρεπε η να σηκώσω το χέρι μου η να μην κάνω τίποτα στην εμμονική θαυμάστρια. Έβγαινα συνεχεία με θαυμάστριες. Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις. Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου», αποκάλυψε.

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Μία σύντροφος μου, μου έγδαρε όλο το αυτοκίνητο για να με εκδικηθεί. Είχα κάνει σχέση με διάσημες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ».

Ο Γιώργος Γερολυμάτος εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων.