Γιώργος Γερολυμάτος: «Δεν μπορώ να παίξω το ρόλο του γκόμενου και του μπεμπέκου»

Γιώργος Γερολυμάτος

"Σήμερα με ενδιαφέρουν οι πίστες μόνο σαν γκεστ σταρ" παραδέχθηκε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μαζί με την σύζυγο του, Μαρία Βλασιάδου παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA το μεσημέρι της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην αποχή από τις μεγάλες πίστες, την μεγάλη επιτυχία αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γερολυμάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άμα δεν έχω ξαφνικά γραμμές και βάψω το μαλλί μου κορακί, θα γίνω πιο όμορφος; Θα γελάει ο κόσμος!  Όταν έκανα τη φωτογράφιση στο Playboy και ήμουν ο πρώτος που το έκανα, στη Φαντασία ήταν επί δυο μήνες ουρές ο κόσμος για να με δει και ένιωσα σταρ. Αλλά σταρ προσγειωμένος, δηλαδή η πόρτα μου ήταν ανοιχτή και άφηνα τον κόσμο να με ακουμπάει και να  με βλέπει».

«Σήμερα με ενδιαφέρουν οι πίστες μόνο σαν γκεστ σταρ. Δεν μπορώ να παίξω ούτε τον ρόλο του γκόμενου, ούτε τον ρόλο του σημερινού τραγουδιστή και ούτε να κάνω τον μπεμπέκο και να βγω να χορεύω τσάρλεστον. Μπορώ όμως να τραγουδήσω πολύ καλά και αυτό ξέρω να κάνω όλη μου τη ζωή».

«Όταν βγαίνω έξω με αγαπάνε όλοι. Μου λένε ότι με αγαπάνε, ότι τα λέω ωραία, ότι είμαι απλό παιδί και ότι τραγουδάω καλά. Η φωνή μου είναι καλύτερη από ότι ήταν γιατί έχω μυστικά και γω και δεν την αναλώνω τραγουδώντας σε μαγαζιά τη νύχτα ή το πρωί πίνοντας ουίσκια και γυρνώντας λιώμα στο σπίτι» συμπλήρωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.