Γιώργος Γερολυμάτος: «Αυτό με δυσκόλεψε στην καριέρα μου και μου γύρισε μπούμερανγκ»

Γιώργος Γερολυμάτος

"Έχω ενδώσει σε θαυμάστρια. Θαυμάστριες με περίμεναν έξω από το σπίτι μου, μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο" ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν στη συνέντευξή του στο Τι Λες Τώρα και στον Κωνσταντίνο Αρκά ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος έχει αμέτρητες επιτυχίες στην καριέρα του. Ο ίδιος δηλώνει ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος στην κάμερα του «Τι Λες Τώρα!», ενώ βρίσκει τελείως διαφορετική τη σημερινή διασκέδαση.

Απόλυτα συμφιλιωμένος είναι και με την ηλικία του: «Τα μαλλιά είναι δικά μου, όλα δικά μου. Έδωσα έναν όρκο, είχα πει θα φύγω όταν γεράσει το πρόσωπο και η φωνή μου».

«Πρώτα κοίταζαν την εμφάνισή μου και σε δεύτερη φάση τη φωνή μου. Αυτό μπορεί να με δυσκόλεψε στην καριέρα μου και να μου γύρισε μπούμερανγκ».

«Έχω ενδώσει σε θαυμάστρια. Θαυμάστριες με περίμεναν έξω από το σπίτι μου, μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο. Όταν παντρεύτηκα μαζεύτηκα», δήλωσε και τόνισε πως μπορεί να υπήρχε άπιστος σε σχέση του, τη σύζυγό του δεν την απάτησε ποτέ.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από τα δύο φύλλα, ενώ παραδέχτηκε πως μία ημίγυμνη φωτογράφιση που έκανε μεγάλωσε το φαν κλαμπ του.