Γιώργος Γεωργίου: «Ο Γιώργος Κιμούλης τελείωσε, αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία»

Γιώργος Γεωργίου

"Τι ήταν αυτό πάλι; Μου βγήκε ο Παντελής Καναράκης σαν Ιησούς; Γιατί να κάνεις τον Ιησού Χριστό; Κάνε την Μαρία Πενταγιώτισσα", λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο Γιώργος Γεωργίου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια -στις ερωτήσεις που του έθεσε ο Ισίδωρος Φίκαρης από το Πρωινό- για όλους και για όλα.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έπεσα τόσο από τα σύννεφα, γιατί είχα προσωπική άποψη για τον χαρακτήρα του. Να ξαναπαίξει στο θέατρο; Δε νομίζω. Και να ξαναπαίξει δεν νομίζω να πάει να τον δει κανείς.

Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Έχεις ένα βίτσιο; Πήγαινε με ενήλικους. Τα πιτσιρίκια; Τους τάζεις ότι θα τους κάνεις πρωταγωνιστές;

Ο Νίκος Ορφανός είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης στη Λαμία, παίρνει τουλάχιστουν 1,500 με 2,000 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να πάρει και μισθό από την τηλεόραση; Πάρτε έναν άνεργο ηθοποιό, 95% είναι η ανεργία στον κλάδο. Τι έχει κάνει στο θέατρο ο Νίκος Ορφανός και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής;

Τι ήταν αυτό πάλι; Μου βγήκε ο Παντελής Καναράκης σαν Ιησούς; Τα καταργήσαμε όλα; Δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά πιστεύω. Γιατί να κάνεις τον Ιησού Χριστό; Κάνε την Μαρία Πενταγιώτισσα.

Έκανε και αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης και ζητάει 1,2 εκ. ευρώ. Δύο σεζόν δεν δούλεψε και έχασε 1,2 εκ. ευρώ; Ούτε ο πρωθυπουργός να ήταν, ο τρελαμένος. Και ο Γιώργος Κιμούλης τελείωσε. Αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία. Η κοινή γνώμη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας σπουδαίος κωμικός, αυτό δεν μπορούμε να του το αφαιρέσουμε. Τώρα, η διαστροφή του αυτή, αν είναι κολάσιμη ή δικάσιμη δεν το γνωρίζω. Τιμωρία είναι. Να αφαιρεθούν οι σκηνές από μία ταινία που έχεις κοπιάσει να την κάνεις γιατί το όνομά σου έχει αμαυρωθεί…», καταλήγει ο Γιώργος Γεωργίου.