Γιώργος Ελευθέρας: Τι αποκάλυψε για την αποχώρηση του Λορέντζο Καριέρε από τους «Φίλους για πάντα»;

Παρά την επιτυχία του το συγκρότημα είχε τότε διαλυθεί...

Το ριάλιτι παιχνίδι The Bar το 2001 έγινε αφορμή για να γνωριστούν ο Γιώργος Ελευθέρας με τον Λορέντζο Καριέρε. Στην συνέχεια μαζί και με τον αδελφό του Γιώργου, Νίκο Ελευθέρα έγιναν οι «Φίλοι για πάντα» και τα κομμάτια του δίσκου τους τραγουδήθηκαν από όλους. Παρά την επιτυχία τους σύντομα διαλύθηκαν μετά την αποχώρηση του Λορέντζο Καριέρε. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια τα δύο αδέλφια συνεχίζουν μόνοι τους τις εμφανίσεις. Οι δυο τους βρέθηκαν στο «Παιδιά από σπίτι» όπου εκεί ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν και στο αν υπήρξε τότε κάποιος τσακωμός με τον Λορέντζο Καριέρε…

«Είναι δύσκολο να έχεις συγκρότημα γενικά. Είμαστε «αδέλφια για πάντα», τώρα», σχολίασε ο Γιώργος Ελευθέρας. Η φιλία μπορεί να χαλάσει αν παντρευτεί κάποιος. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Δεν είναι μόνο διχόνοιες. Αναγκαστικά είσαι με τον άνθρωπο αυτόν συνέχεια, οπότε αρχίζει και η σχέση «νερώνει».

Γιώργος Ελεύθερας για MasterChef: «Όταν τελειώσαμε, η παραγωγή…»
Με τον Λορέντζο το «Φίλοι για πάντα» δεν χαλάει μέσα μας. Οι στιγμές φιλίας είναι χαραγμένες μέσα μας. Βρισκόμαστε που και που. Όχι τόσο πολύ τώρα γιατί κι ο Λορέντζο έχει άλλες δουλειές, εγώ έχω άλλες δουλειές. Απλώς αποχώρησε. Δεν θα μπορούσε πηγαίναμε από εδώ κι από εκεί, είχε την οικογένεια, τα παιδιά», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!