Γιώργος Δάσκαλος για Μάριον Μιχελιδάκη: «Υπήρχε πολύ αυταρχισμός στην εκπομπή»

Γιώργος Δάσκαλος

"Ήταν ένα περιβάλλον που η συμπεριφορά δεν μου άρεσε" ομολογεί ο Γιώργος Δάσκαλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Δάσκαλος στη Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, ο νεαρός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποχώρηση από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη καθώς και τη συνεργασία με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Νίκο Μουτσινά.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Δάσκαλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια περίεργη χρονιά, το 2023 δεν μπήκε πολύ καλά. Τι έγινε; Δεν τα βρήκαμε. Ήταν ένα περιβάλλον που η συμπεριφορά δεν μου άρεσε. Δηλαδή εμένα μου αρέσει στις δουλειές να υπάρχει σεβασμός και να υπάρχει ένας ωραίος τρόπος για να γίνουν τα πράγματα. Αν υπάρχει πολύ αυταρχισμός , όχι, δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω ποτέ να λέω ποτέ, όμως, γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Και από αυτή τη συνεργασία δηλαδή πήρα πράγματα, τα παιδιά που δουλεύουν στην εκπομπή είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι οπότε αυτό είναι το κέρδος μου».

«Θα συνεργαζόμουν με μεχάλη χαρά ξανά με την Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στη ζωή μου. Θεωρώ ότι λείπει από την τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος τόσο ακομπλεξάριστος. Της πάει πάρα πολύ μια εκπομπή για την υγεία, όπως το Dr. Oz».

«Έχω περάσει να είμαι σε εκπομπή και να ακούγεται τριγύρω «όχι μωρέ, ας κοπεί, γιατί δεν κόβεται;» το οποίο είναι ταραχτηκό ειδικά όταν έρχεται και από συναδέλφους. Αν γινόταν ποτέ να προσαρμοστεί το Saturday Night Live στα ελληνικά δεδομένα, θα έβλεπα πάρα πολύ τον Νίκο Μουτσινά και θα ήθελα να πάρει και μένα μαζί» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Δάσκαλος στην ψυχαγωγικό εκπομπή του STAR.