Γιώργος Χρυσοστόμου: «Σε όλη την πορεία έχω δεχθεί απαξίωση ακόμη και με λεκτική βία»

Γιώργος Χρυσοστόμου

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Με αφορμή την επερχόμενη παράσταση «Το σώσε» μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή, την εμπιστοσύνη και την αγάπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ένας ηθοποιός έχει ανέβει πολλές φορές στη σκηνή, είναι χορτασμένος από αυτό και έχει την ευαισθησία του πόσο εκτεθειμένος είναι κάποιος εκεί πάνω λειτουργεί πολύ τρυφερά από κάτω προς τα πάνω. Όχι απαξιωτικά. Εγώ αυτό που έχω περάσει σε όλη την πορεία μου είναι το απαξιωτικό που μπορεί να γίνει με μια απλή κίνηση ή λεκτική βία».

«Στην προσωπική μου ζωή με έχουν φροντίσει πάρα πολύ απλά μπορεί καμιά φορά να μην το μεταβολίζω ή να μην το δέχομαι. Δεν πιστεύω εύκολα και δεν έχω εμπιστοσύνη, ακόμα παλεύονται αυτά. Όλα είναι μπουρδουκλωμένα μέσα στο να με φροντίζει κάποιος».


«Η συναισθηματική πίστα είναι χαοτική όσο δρόμο κι αν κάνεις γιατί έχει να κάνει πάντα με ένα σύστημα και είναι πάντα σε σχέση με έναν άλλον. Είναι δύσκολο πράγμα εν τέλει η αγάπη» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.