Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν ήρθε το L.A.P.D. ήμουν σε σκοτεινή φάση»

Γιώργος Χρυσοστόμου

«Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη βασανιστική μάχη με τον εαυτό του, την έπαρση και το αλκοόλ, αλλά και την απόφασή του να αλλάξει τη ζωή του.

«Μεγάλωσα σε μία πολύτεκνη οικογένεια, είναι ευλογία και η κληρονομιά μου. Έβλεπα άλλα παιδιά που είχαν ένα αδελφάκι και τα ζήλευα. Η εφηβεία μού βγήκε σε μελαγχολία, ήμουν αμίλητος. Η μελαγχολία της εφηβείας μου αργότερα μετουσιώθηκε στους ρόλους και στο φλερτ. Ήμουν μελαγχολικό αγόρι και με προσέγγιζαν τα κορίτσια. Αυτό το κόλπο χρησιμοποιούσε ο εαυτούλης μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε στη συνέχεια: «Βγήκα από τη σχολή με μεγάλη έπαρση. Πήγα να δουλέψω με το κεφάλι ψηλά. Έλεγα ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε οι άλλοι. Άλλαξα δουλειά για 6-7 χρόνια. Μου κόπηκε η έπαρση και ξεκίνησα από το μηδέν. Δούλευα ταυτόχρονα μπάρμαν, κλόουν σε παιδικά πάρτη, DJ… Η δουλειά του κλόουν είναι γέλιο και δάκρυ μαζί. Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε: «Όταν ήρθε το L.A.P.D. ήμουν σε σκοτεινή φάση. Αποφάσισα να αλλάξω όταν διαπίστωσα ότι η υπόλοιπη μισή ζωή μου δεν θα αντέξει να πάει έτσι. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από το 2011. Με αγάπησα πολύ, τώρα τελευταία ακόμη πιο πολύ. Μέχρι τα 38-40 ό,τι ήταν να γίνει έγινε… Πλέον σηκώνομαι το πρωί και λέω ότι την έχω τη μέρα.

Ο μπαμπάς μου ήταν νοσοκομειακός υπάλληλος και έχει τύχει στο δρόμο να δώσω τις πρώτες βοήθειες. Έχω πάντα ένα οργανωμένο σακίδιο για πρώτες βοήθειες. Αγαπιόμαστε οι ηθοποιοί μεταξύ μας. Πολλοί συνάδελφοι έρχονται στις παραστάσεις που τους καλείς με σημειωματάριο για τις αρνητικές εντυπώσεις τους».