Γιώργος Χρυσοστόμου: «Όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω»

Γιώργος Χρυσοστόμου

"Μπήκα πολύ νωρίς σε κόλπα πολύ επιθετικά..."

Στο The 2night  show βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας, μέσα σε όλα, για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν αρκετά χρόνια με αφορμή παράσταση που πρωταγωνιστούσε.

«Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Με είδε ημίγυμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα».

«Δεν το είπα στον μπαμπά μου. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου γιατί ήταν ευθύνη μου να ανέβω στην Αθήνα οπότε δεν ήθελα να μου πει, «στα ‘λεγα εγώ». Δεν ήξερα ποιος είναι. Έπαιρνα μηνύματα τότε στο κινητό μου με κάποια αρχικά. Τρόμαξα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. «Μετά άρχισε να με απειλεί πως δεν θα δουλέψω ξανά στο θέατρο ποτέ και του είπα να βρεθούμε. Τον είδα από κοντά και του είπα, «θα σε σκοτώσω». «Χίλια συγνώμη», μου είπε».

«Τότε έπαιζα στην Πεντάμορφη και το Τέρας και μου είπε, «είσαι ένας πεντάμορφος και είμαι ένα τέρας» πρόσθεσε ο ηθοποιός»

«Είμαι στέρεος. Πολύ δύσκολα με τρομάζει πια κάτι. Μπήκα πολύ νωρίς σε κόλπα πολύ επιθετικά και στην Θεσσαλονίκη συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου περιγράφοντας κάποιες βόλτες στη νύφη του Βορρά.