Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν είχα ταμπού, μου έλεγαν μην τα λες αυτά στην τηλεόραση»

Γιώργος Χρυσοστόμου

"Μέχρι τώρα έφαγα χρόνο και κουράστηκα ψυχικά να λέω γιατί να υπάρχει αυτός ο δαίμονας;" ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την ψυχολογική βοήθεια που έχει ζητήσει για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του.

«Είναι μια μάχη που έχω αποδεχθεί ότι θα υπάρχει και θα πρέπει να είμαι πιο δυνατός. Μέχρι τώρα έφαγα χρόνο και κουράστηκα ψυχικά να λέω γιατί να υπάρχει αυτός ο δαίμονας; Τώρα είμαι σε φάση που λέω υπάρχει; Εγώ τι μπορώ να κάνω για να είμαι πιο δυνατός; Εμένα μου κάνουν έναν κύκλο γύρω γύρω» είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Αν το μεταβολίσω και το χρησιμοποιήσω σωστά, μου δίνει ένα φως μέσα μου από το να κάνω ότι δεν υπάρχουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι εθελοτυφλούν ότι δεν υπάρχουν κακά και δεν τα αγγίζουν. Εγώ βουτώ και με πάει κι ο εαυτός μου από χαρακτήρα, οπότε δεν του αντιστέκομαι του δαίμονα, απλά συνομιλώ. Φυσικά χρειάστηκα και βοήθεια και δεν είχα και ταμπού. Παρόλο που αρκετός κόσμος μού έλεγε μην τα λες αυτά, ειδικά στην τηλεόραση. Αυτό είναι ταμπού για αυτόν που το ακούει. Εγώ μπορεί να εμπνεύσω άλλα πέντε άτομα και να πάνε να ζητήσουν βοήθεια γιατί υπάρχει μια έπαρση ότι το έχω και μετά η ζωή, το πνεύμα και το σώμα τα σκάει» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.