Γιώργος Χρονάς: «Με είχε ενοχλήσει η ατάκα της Μαλβίνας Κάραλη για την παράγκα»

Γιώργος Χρονάς

«Η Μαλβίνα Κάραλη ακολουθούσε το μάρκετινγκ της Μαντόνα», λέει ο Γιώργος Χρονάς.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χρονάς. Ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περιβόητη ατάκα της Μαλβίνας Κάραλη «όξω π…. από την παράγκα».

«Με είχε ενοχλήσει η ατάκα της για την παράγκα. Αλλά είχα πει ότι η Μαλβίνα ακολουθεί το μάρκετινγκ της Μαντόνα στην Αμερική. Είχε έρθει σπίτι μου και της είπα “γιατί ασχολείσαι μαζί μου;” και μου είπε “γιατί σ’ αγαπώ”», είπε ο Γιώργος Χρονάς.

Ο Γιώργος Χρονάς είπε επίσης: «Γνώρισα τον Μάνο Χατζιδάκι ένα βράδυ που έκανα βόλτα στην Πλάκα. Ήταν με τον Μάνο Ελευθερίου. Ο Μάνος Ελευθερίου τού είπε να γράψει μουσική πάνω στα ποιήματά μου. Ο Γιάννης Μαρκόπουλος έλεγε “έχω μελοποιήσει Σεφέρη, Ελύτη και Χρονά” χωρίς εγώ να έχω εκδώσει κάποιο βιβλίο».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Χρονάς είπε για τον Γιάννη Τσαρούχη: «Ήταν τόσο απλός, αλλά και τόσο δύσκολος. Ήταν πολύ αυστηρός δάσκαλος. Μου έμαθε την υπομονή και να θαυμάζω μόνο αυθεντικά πρόσωπα. Σε μια στιγμή τον αποκάλεσα “βρωμοαιγόκερω” και του άρεσε. Οι περισσότεροι τον έγλειφαν για να πάρουν κάποιο έργο».