Γιώργος Χρανιώτης: «Τρώγαμε “ξύλο”, έπρεπε να ανεχτούμε όποιον μας πρόσβαλε με χυδαίο τρόπο»

Γιώργος Χρανιώτης

«Καλλιτεχνικά θαύμαζα Λιγνάδη και Φιλιππίδη, τώρα δεν έχω όρεξη να δω δουλειά τους», λέει ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και για τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Είναι πολλά τα χρόνια που υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές στη δουλειά μας. Το ότι έγινε ένα ξεκίνημα να ξεκαθαριστούν είναι πολύ ελπιδοφόρο. Θα πω στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί να μη φοβούνται, ή να φοβούνται λιγότερο από ό,τι εμείς.

Η γενιά μου γαλουχήθηκε με αυτόν τον τρόπο, τρώγαμε “ξύλο” στο θέατρο, έπρεπε να ανεχτούμε όποιον μας πρόσβαλε με χυδαίο τρόπο. Ύστερα από όσα έχουν συμβεί ένας σκηνοθέτης ή ένας ηθοποιός θα το σκεφτεί να έχει παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε ένα νέο ηθοποιό, και θα φοβηθεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Για τους Λιγνάδη και Φιλιππίδη, ο Γιώργος Χρανιώτης απάντησε: «Ίσως το κοινό να μην μπορεί να ξεπεράσει την εγκληματική εικόνα του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους θαύμαζα καλλιτεχνικά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη να δω δουλειά τους».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου το Survivor, έχω πάρει δύο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου επειδή πήγα. Πήρα την απόφαση να παντρευτώ, να κάνω το παιδί μου, πέρασα πολύ χρόνο με τον πατέρα μου πριν “φύγει”. Όλα αυτά τα είχα νιώσει μέσα στο παιχνίδι αυτό».