Γιώργος Χρανιώτης: «Τότε «την άκουσα» πάρα πολύ, ήμουν πολύ κοντά στον Θεό και ψωνίστηκα»

Γιώργος Χρανιώτης

"Υπήρχε όμως λόγος, έσωσα έναν άνθρωπο" αποκαλύπτει ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή τόσο την τηλεοπτική σειρά «Στα σύρματα» όσο και την παράσταση «Τέλειοι ξένοι». Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την ιστορία που βίωσε πριν λίγα χρόνια στη Νικαράγουα όταν και έσωσε ένα κορίτσι από πνιγμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε πως «θα μπορούσα να έχω έπαρση εάν έκανα κάτι άλλο σαν επάγγελμα. Δηλαδή να είμαι διασώστης και να σώσω ένα παιδάκι ή να είμαι γιατρός και να σώσω μια ζωή. Επειδή μου έχει συμβεί να σώσω έναν άνθρωπο εκτός Ελλάδας, μια κοπέλα που πνιγόταν, εκεί νομίζω ότι «την άκουσα» πάρα πολύ. Εκεί δηλαδή ήμουν πολύ κοντά στον Θεό και ψωνίστηκα πολύ για μερικά λεπτά ή κάποιες ώρες αλλά υπήρχε λόγος, έσωσα έναν άνθρωπο».

«Αυτό συνέβη στη Νικαράγουα ένα μεσημέρι που ταξίδευα μόνος μου, είχα πάει για σερφ και ήταν ένα κορίτσι εκεί. Ευτυχώς πήγα να μπω μεσημέρι που ο ήλιος έκαιγε πάρα πολύ. Κάτι που συνήθως δεν έκανα αλλά εκείνο το μεσημέρι βγήκα στη θάλασσα, έκανα τις διατάσεις μου, πήγα να μπω μέσα και βλέπω ένα κορίτσι να πνίγεται και το έσωσα».

«Μετά με αγκάλιαζε, με δάκρυα και νερά που έβγαιναν από το στόμα της. «Με έσωσε» μου έλεγε και όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Χρανιώτης στην εβδομαδιαία εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.