Γιώργος Χρανιώτης: Στο Survivor έφαγα μυρμήγκια και ήταν ξινά

Γιώργος Χρανιώτης

"Αν δεν πήγαινα στο Survivor, ίσως να μην είχα και οικογένεια", λέει ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για τη συμμετοχή του στο Survivor και πώς αυτό του άλλαξε τη ζωή.

«Δεν παρακολουθώ Survivor γιατί δεν μου αρέσουν τα reality. Ακόμη και το δικό μου, όμως, πραγματικά είμαι περήφανος που το έκανα και που το έζησα. Δεν το έχω δει, με ενδιέφερε να το ζήσω», ανέφερε ο Γιώργος Χρανιώτης και συνέχισε:

«Στο Survivor πήρα πολύ ωραίες αποφάσεις. Αν δεν πήγαινα ίσως να μην είχα και οικογένεια. Ίσως να μην είχα σταθεί στον μπαμπά μου, που τον έχω χάσει έναν χρόνο τώρα. Ήταν πολύ καθαρό το ενεργειακό μου πεδίο. Κάπως είδα τα μελλούμενα, αισθάνθηκα ότι ο πατέρας μου θα φύγει όπου να είναι και μάλλον με αυτό το κορίτσι θα είναι πολύ ωραία περίπτωση να περάσουμε σε ένα επόμενο στάδιο, είτε αυτό λέγεται γάμος ή οικογένεια».

«Έφαγα μυρμήγκια στο Survivor και ήταν ξινά. Έπρεπε να φάω πρωτεΐνη, δεν είμαι σίγουρος αν είχαν πρωτεΐνη. Το σκέφτηκα, ήξερα τι έκανα. Κάποια μου δάγκωσαν και το κάτω χείλος, δεν ήταν ευγενική πράξη», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης.