Γιώργος Χρανιώτης: «Ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά και δεν είχα κάποια κακοποίηση στην καριέρα μου»

Γιώργος Χρανιώτης

"Θα μπορούσαν να μου είχαν συμβεί αλλά ήμουν κάθετος. Ήμουν 1.81 ύψος 80 κιλά" δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ 2 «Κυψέλη» ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και πως κατάφερε να τις αποφύγει.

«Προσπαθώ να αποφύγω αυτά που έχω βιώσει εγώ από καθηγητές μου. Δεν γουστάρω καθόλου τις αυθεντίες. Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Θεωρώ ότι μαθαίνουμε συνεχώς και ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε πάνω σε αυθεντίες γιατί ο κόσμος αλλάζει πολύ γρήγορα. Πολλά νέα παιδιά είναι υπερταλαντούχα και μπορεί να έχουν τη γνώση που δεν έχω εγώ γιατί είναι πιο γρήγοροι και πιο δημιουργικοί… Δεν είχα κάποια λεκτική ή σεξουαλική κακοποίηση στην καριέρα μου» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Θα μπορούσα να έχω, ήταν όλα μπροστά μου. Όπως έχω πει και στη μητέρα μου ήμουν χειροδύναμος, ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά οπότε το όχι μου είχε άλλο αντίκτυπο από ένα παιδάκι 18 ετών που μπορεί να είναι πιο αδύναμο ή θηλυπρεπές από εμένα και σωματικά και συναισθηματικά. Είχα μια πολεμική αντιμετώπιση, αλλά δεν πρέπει να είμαστε όλοι έτσι. Θα μπορούσαν να μου είχαν συμβεί αλλά ήμουν κάθετος. Ήμουν 1.81 ύψος και 80 κιλά» σημείωσε ο Γιώργος Χρανιώτης.