Γιώργος Χρανιώτης για Survivor: «Νευρίαζα πάρα πολύ όταν άκουγα…»

Γιώργος Χρανιώτης

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στον αέρα του Open!

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος μίλησε για το Survivor και αποκάλυψε τι τον εκνεύριζε μέσα στο παιχνίδι.

«Νομίζω ότι δεν θα έκανα ξανά κάτι τέτοιο, αλλά αυτή η συνθήκη όπως ήταν, δηλαδή χωρίς κινητά, χωρίς τροφή, χωρίς social media, χωρίς αγάπη, το πιο σημαντικό… Γιατί εκεί πέρα δεν έχεις αγάπη, δεν έχεις φίλους σου. Γι’ αυτό νευρίαζα πολύ… Επειδή δεν είχαμε χαρτί, είχα γράψει με πέτρα κάπου τους φίλους μου. Για να θυμάμαι ποιοι είναι οι φίλοι μου. Γιατί νευρίαζα πάρα πολύ όταν άκουγα ότι “εμείς έχουμε γίνει φίλοι μέσα στο παιχνίδι”.

Κάτσε ρε μεγάλε, πότε προλάβατε να γίνετε φίλοι; Η φιλία θέλει χρόνο. Εγώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο όντως γίναμε φίλοι, είναι αδερφός μου πλέον. Το είδαμε και μετά όμως γιατί και οι δύο θέλαμε να διαπραγματευτούμε, να δούμε ότι οκ… Περάσαμε πολύ συμπυκνωμένο χρόνο, ο οποίος θα μπορούσε να αντιστοιχεί  σε χρόνια… Αλλά κάτσε να δούμε και μετά.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο θα μπορούσα να… αποθεώσω μια τυρόπιτα. Εκτιμώ πλέον τα πάντα. Δεν πετάω φαγητό ποτέ. Όταν δω έναν άνθρωπο να πεινάει στο δρόμο, θα κάνω κάτι γι’ αυτόν, θα πάω να του πάρω φαγητό γιατί ξέρω πώς είναι. Ξέρω πλέον πώς είναι να είσαι πεινασμένος. Τους έλεγα μέσα να σταματήσουν να γκρινιάζουν γιατί αυτό δεν πρόκειται να το ξαναζήσετε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.