Γιώργος Χρανιώτης: «Είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor, το φετινό είναι άλλο πράγμα»

Γιώργος Χρανιώτης

"Το Survivor ήταν μια πολύ ειδική συνθήκη την οποία εκμεταλλεύτηκα σε εσωτερικό επίπεδο και πήρα πολύ σπουδαίες αποφάσεις" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στο πλατό του After Dark βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του μιούζικαλ Mamma Mia στο OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο όταν και έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Survvor.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα άλλο πράγμα το οποίο δεν με αφορά ιδιαίτερα και δεν το βλέπω. Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν είχα δει ούτε το δικό μου. Μου αρέσει να τα ζω τα πράγματα».

«Για το All Star Survivor νομίζω ότι είμαι λίγο μεγάλος και δεύτερον δεν ξέρω αν θα άφηνα τον μικρό μου γιο για τρεις, τέσσερις μήνες μακριά μου. Είμαι λίγο μεγάλος σήμερα σε αθλητικό επίπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι, μια περίοδος ξεγνοιασιάς αυτή που ζήσαμε σε μια δύσκολη και πολύ ειδική συνθήκη. Δεν έχεις κινητό, δεν έχεις social media, δεν έχεις χρήματα και δεν έχεις αγάπη γιατί δεν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς».

«Θυμάμαι πως όταν μίλησα με την σύζυγο μου, την Γεωργία στο τηλέφωνο μετά από τρεις μήνες δεν είπαμε κουβέντα γιατί κλαίγαμε. Δεν μπορούσαμε να αρθρώσουμε κουβέντα. Δεν μιλήσαμε ποτέ και κλαίγαμε. Το ίδιο και με τον μπαμπά μου. Ήταν μια πολύ ειδική συνθήκη την οποία εκμεταλλεύτηκα σε εσωτερικό επίπεδο και πήρα πολύ σπουδαίες αποφάσεις. Εκεί αποφάσισα να παντρευτώ, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να συνοδεύσω τον μπαμπά μου στα τελευταία βήματα της ζωής του και να είμαι δίπλα του» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Χρανιώτης στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.