Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω μετανιώσει 100% για αυτή τη συνεργασία»

Γιώργος Χρανιώτης

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης στο MEGA!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα και την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Η πατρότητα, το θέατρο και τα απωθημένα βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο στα όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μετανιώσει για αρκετά από τα πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Πριν από περίπου 9 χρόνια μετάνιωσα για μια επαγγελματική συνεργασία που είχα στο θέατρο. Την έχω μετανιώσει 100%».

«Αν ξεπεράσω τους φόβους μου και η σύζυγος μου ξεπετάσει τις υγιείς ναρκισιστικές της ανησυχίες, καθώς θέλει ως χορεύτρια να επανέλθει στο σώμα της όπως ήταν πριν τον ερχομό του Αλέξανδρου, ίσως και να θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι».

«Δεν νομίζω πως έχω απωθημένα. Ας πούμε, δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο αλλά δεν έχω και απωθημένο να παίξω γιατί ξέρω ότι θα γίνει όταν έρθει η ώρα του» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στη μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.