Γιώργος Χρανιώτης: «Δέχθηκα υβριστικά σχόλια πως είμαι αντίχριστος και σατανιστής»

Γιώργος Χρανιώτης

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης για τα "πυρά" που είχε δεχθεί!

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Καλοκαίρι Not» στο OPEN με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μπαμπούλες» που ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πλέον άβολη θεατρική του στιγμή.

Τότε που η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε δέχθηκε, κυριολεκτικά, πυρά από ορισμένους θερμοκέφαλους που βάλθηκαν να την «κατεβάσουν».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν είχα κάνει μια παράσταση στη Θεσσαλονίκη, την «Ώρα του Διαβόλου» του Φερνάντο Πεσσόα, δέχθηκα υβριστικά σχόλια πως είμαι αντίχριστος, σατανιστής και διάφορα άλλα πράγματα. Εξαιτίας του… τίτλου του έργου»!

«Μαζεύτηκαν κιόλας διάφοροι σκληροπυρηνικοί, θερμοκέφαλοι Χριστιανοί εντός εισαγωγικών. Δεν νομίζω ότι ήταν Χριστιανοί αυτοί αλλά κάτι άλλο, οι οποίοι προσπάθησαν να ματαιώσουν την παράσταση» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Ασχολήθηκα τότε στο επίπεδο να διαφυλάξουμε την παράσταση μας».

«Με σχόλια όμως στα social media, αν κάποιος μου λέει ότι θα με σκοτώσει ή θα μου κόψει το χέρι ή την γλώσσα για να μην ξαναμιλήσω, όχι δεν θα ασχοληθώ» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρανιώτης.