Γιώργος Χουδαλάκης: «Δεν μπορείς να διαχειρίζεσαι το Survivor με τον ίδιο τρόπο που σχολιάζεις την απώλεια 57 παιδιών»

Γιώργος Χουδαλάκης

"Για την τηλεόραση χαμογέλασα γιατί όλο το άλλο πράγμα φαίνεται ότι έχει παρασυρθεί σε μια ευτέλεια. Θα το πάρω πίσω. Θα πω σε κάτι πιο εύπεπτο" ανέφερε ο Γιώργος Χουδαλάκης.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουδαλάκης μίλησε στο «Δύο στη 1» για τις εκπομπές που περιέχουν ενημέρωση και ψυχαγωγία.

«Για την τηλεόραση χαμογέλασα γιατί όλο το άλλο πράγμα φαίνεται ότι έχει παρασυρθεί σε μια ευτέλεια. Θα το πάρω πίσω. Θα πω σε κάτι πιο εύπεπτο… Οι δημοσιογράφοι για να βγούνε να πούνε κάτι, πρέπει να το ξέρουν. Εννοώ να το έχουν διασταυρώσει και να προέρχεται κι από τις δικές τους πηγές. Να έχουν δει πιθανότατα με τα μάτια ενός άλλου συναδέλφου ή να έχουν διαβάσει. Να κουβαλά και κάτι σε επίπεδο κουλτούρας και πνευματικότητας.

Όταν βγαίνεις και θα σχολιάσεις με την ίδια ευκολία ένα κουτσομπολιό, οκ στην ζωή σου είναι κι αυτό κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν μπορείς να διαχειρίζεσαι μια ώρα το Survivor -κι αν ο πρώην της δήθεν μπήκε μέσα- με τον ίδιο τρόπο που σχολιάζεις την απώλεια 57 παιδιών. Δεν γίνεται. Συνήθως στην τηλεόραση έχουν ένα target group σε ποιους απευθύνονται. Αυτό το μούλτι κούλτι και λίγο από όλα και τα ρέστα, δεν ξέρω» ανέφερε ο Γιώργος Χουδαλάκης.