Γιώργος Χειμωνέτος: «Ο μικρός μας ανησύχησε, πήγε να πάθει έγκαυμα και τράβηξε το σίδερο»

Γιώργος Χειμωνέτος

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χειμωνέτος στο Happy Day.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Χειμωνέτος στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής Happy Day το πρωινό της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με τρυφερότητα στα παιδιά του καθώς και το φλερτ που δεχόταν μανιωδώς από τις επίμονες θαυμάστριες.

«Είμαι φουλ έξτρα μπαμπάς! Ταϊζω, κοιμίζω, αλλάζω, περιποιούμαι» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Γιώργος Χειμωνέτος. «Έχουμε πάει μια φορά στο νοσοκομείο όταν ο σκύλος δάγκωσε την μικρή μας. Επίσης πολύ μικρός, ο μικρός μας, μας ανησύχησε κάποια στιγμή γιατί πήγε να πάθει ένα μικρό έγκαυμα και τράβηξε το σίδερο. «Βρε αγόρι μου, βρε αγόρι μου, πρόσεχε λίγο» του είπα. Είναι λίγο πιο αρσίζης που λένε και τους άτακτους στη Ρόδο. Νομίζω πως και γω ήμουν και κάποια στιγμή με πήγαν στον αθλητισμό ακριβώς για αυτό τον λόγο. Να κάνω δηλαδή κάτι για να εκτονώνομαι. Νομίζω πως και γω προς την… εξόντωση τους πάω».

«Οι γυναίκες αρχικά δεν με φλέρταραν! Εκείνη την εποχή των 90s που ζήσαμε, που ήμουν με την Ρούλα Κορομηλά στο «Μπράβο Ρούλα», πήρε άλλη ομορφιά το πράγμα. Μάλιστα κάτω από το σπίτι μου η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μού είπε να βάψουμε τον τοίχο γιατί έγραφαν για εμένα συνθήματα οι θαυμάστριες».