Γιώργος Χατζηπαύλου: «6 παρά 10 ήρθαν οι πίτσες, 6 η ώρα έφυγα»

Γιώργος Χατζηπαύλου

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο παραιτήθηκε ο Γιώργος Χατζηπαύλου από προηγούμενη δουλειά του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και stand-up comedian μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο δήλωσε παραίτηση από την προηγούμενη δουλειά του, πριν ασχοληθεί με το stand-up.

«Ήμουν 30 και δούλευα στη διαφήμιση. Υπήρχε και τότε το stand-up αλλά δεν ήταν οριοθετημένο ως επάγγελμα από το οποίο θα ζήσεις 100% αν τα πας καλά. Απλά κουραστεί από αυτό που έκανα αλλά με τραβούσε περισσότερο το stand-up» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

«Έγώ δεν ήθελα να παίξω, ήθελα να γράφω. Αυτή ήταν αρχικά η στόχευση αλλά μου άρεσε. Η κωμωδία είναι ωραία, ήμουν χρόνια θεατής, ήταν το αγαπημένο μου είδος. Συμμετείχα και τότε σε κάτι παραστάσεις αλλά έλεγα: θα μάθω ποτέ αν θα πάει καλά, αν δεν αφήσω την πρωινή δουλειά;» επισήμανε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Πώς παραιτήθηκες; Τι τους είπες;» τον ρώτησε η Τζένη Μελιτά.

«Πήγα μια μέρα και τους είπα: παιδιά, εγώ δεν θέλω άλλο, θα φύγω. Είναι δύο εβδομάδες το notice που στέλνεις, δε μπορείς να φύγεις έτσι. Και τους λέω: ωραία, μία εβδομάδα αλλά δεν θα μου μιλάει κανείς, δεν πιάνω ούτε στυλό» ξεκίνησε να περιγράφει ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

«Τελευταία μέρα ήταν να γίνει το πάρτι που ήθισται να κάνουν όταν φεύγει ένας συνάδελφος. Τους λέω: εγώ 6 η ώρα φεύγω, μια μέρα θέλω να σχολάσω στην ώρα μου. 6 παρά 10 ήρθαν οι πίτσες, 6 η ώρα έφυγα» κατέληξε ο ηθοποιός.

«Δεν έβλεπα την ώρα να ξεκινήσει το επόμενο βήμα. Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε εκεί. Ήταν πια κάτι άλλο στο οπτικό μου πεδίο» διευκρινίζει κλείνοντας ο Γιώργος Χατζηπαύλου.