Γιώργος Ασημακόπουλος: «Καλύτερα η Φαίη Σκορδά μόνη της»

Γιώργος Ασημακόπουλος

Όσα είπε για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Με αφορμή τις φήμες για τη συμμετοχή στο J2US μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Μέσα σε όλα, δε, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την Φαίη Σκορδά!

την Φαίη την είδα φέτος πάρα πολύ λαμπερή! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Φαίη! Μ’ αρέσει που είναι μόνη της, μ’ αρέσει που έχει πάλι την τσαχπινιά της. Την βλέπω πιο λαμπερή, μ’ αρέσει το στούντιο. Δηλαδή θέλω να πάω και καλεσμένος εκεί… Δεν ξέρω… Είχαμε μιλήσει μέσω Instagram και της λέω «αγάπη, καλύτερα»! Μόνη της, ωραία, ωραίο το πάνελ, φρέσκια».

«Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα, απλά θα προτιμούσα να πάω στη Φαίη και να την αγκαλιάσω. Την λατρεύω, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, μου έχει φερθεί πάρα πολύ σωστά και δεν έχω κανένα παράπονο».

«Με την Μπέσσυ Αργυράκη που είχε ακουστεί ότι δεν με ήθελε ή με ακύρωσε από το J2US δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Την αγαπώ, την λατρεύω, την ξέρω 12 χρόνια και είναι πελάτισσα μου. Είχαμε μιλήσει για το J2US αλλά οι τελικές υπογραφές δεν είχαν μπει» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.