Γιώργος Αρσενάκος: «Ο κόσμος έχει δίκιο για την λάθος χειρονομία μου στα βραβεία MAD»

Γιώργος Αρσενάκος

"Δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να παραδεχτώ όταν κάπου κάνω λάθος" παραδέχθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα παρουσίασε ο Γιώργος Αρσενάκος και η κάμερα του Happy Day έδωσε το παρών. Ο CEO της Panik Records αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην Ελένη Φουρέιρα αλλά και την χειρονομία την οποία έκανε στα MAD VMA 2022 που χαρακτήρισε ως λάθος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αρσενάκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ελένη Φουρέιρα έχω να πω πως είναι στην πιο δημιουργική της φάση. Κυκλοφορεί την μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζει την περιοδεία που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Η καλοκαιρινή της περιοδεία ακυρώθηκε γιατί είχε ένα θέμα υγεία».

«Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Ότι θέλετε για τα επαγγελματικά της θέματα μπορώ να τα απαντήσω. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της».

«Σε σχέση με το περιστατικό στα βραβεία του MAD θεωρώ ότι έχει δίκιο ο κόσμος. Είναι σωστά τα σχόλια που έκαναν ότι ήταν μια λάθος χειρονομία, μια λάθος κίνηση. Βεβαίως και δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να παραδεχτώ όταν κάπου κάνω λάθος» συμπλήρωσε ο Γιώργος Αρσενάκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Εκείνη τη βραδιά κανείς δεν ξέρει και δεν είναι δουλειά του κόσμου να ξέρει τι ένταση είχαμε και τι δυσκολία τραβήξαμε και τι έπρεπε να κάνουμε. Οπότε όλος αυτός ο εκνευρισμός, το να βγαίνει σε μια χειρονομία, ναι ήταν λάθος».