Γιώργος Αρσενάκος κατά Μικρούτσικου: «Είναι άδικο, δεν έχουν βάση αυτά που είπε»

Γιώργος Αρσενάκος

«Όταν το έπαθλο το δίνει η δισκογραφική εταιρία, δεν θα πρέπει να έχει άποψη στους συμμετέχοντες;», λέει ο Γιώργος Αρσενάκος.

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη μίλησε ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος απάντησε στα όσα είπε για τον ίδιο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν επιτρέπεται ο εταιριάρχης να κρίνει, όταν τα περισσότερα παιδιά είναι δικά του, κα να αποφασίζει ποιος θα βγει», ήταν μία από τις ατάκες του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη.

Ο Γιώργος Αρσενάκος απάντησε: «Όταν το έπαθλο το δίνει η δισκογραφική εταιρία, δεν θα πρέπει να έχει άποψη στους συμμετέχοντες; Η δισκογραφική θέλει ανθρώπους με ταλέντο. Αν υπάρχει ένας ταλαντούχος άνθρωπος, δεν θα ήθελα αυτός να κερδίσει; Δεν θεωρώ ότι έχουν βάση αυτά, δεν είναι κάτι δικαιολογημένο. Δεν ξέρω γιατί το είπε. Είναι άδικο για μένα».

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε επίσης: «Θα ήθελα να τον δω στο Fame Story γιατί έχει άποψη».

Να υπενθυμίσουμε πως σε όλα τα talent shows παγκοσμίως υπάρχουν στελέχη της δισκογραφίας που είναι στην κριτική επιτροπή, κάτι που έχει γίνει και στην ελληνική τηλεόραση με τον Γιώργο Λεβέντη.