Γιώργος Αρσενάκος για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη: «Περιμένουμε τον νέο δίσκο, τα τραγούδια τα επέλεξε στην καραντίνα»

Αρσενάκος Σφακιανάκης

"Το φυσικό του περιβάλλον είναι στη σκηνή. Ο κόσμος τον λατρεύει. Έχει πουλήσει όσο κανένας άλλος και έχει να κάνει πολλά πράγματα ακόμα", δηλώνει ο CEO της Panik Records.

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης (20/12) ο Γιώργος Αρσενάκος. Ο CEO της Panik Records μίλησε για τα επόμενα βήματα της δισκογραφικής του εταιρείας, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Νότη Σφακιανάκη για την επόμενη δισκογραφική του δουλειά.

«Εγώ μεγάλωσα με τον Νότη Σφακιανάκη και την Άννα Βίσση. Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη, που είναι το Κοινωνικό και το Ερωτικό και τον περιμένουμε τώρα να επανέλθει και να βγάλουμε το τρίτο μέρος, το Χορευτικό», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος στην κάμερα του Alpha.

«Το φυσικό του περιβάλλον είναι στη σκηνή. Ο κόσμος τον λατρεύει. Έχει πουλήσει όσο κανένας άλλος. Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψει να κάνουμε το τρίτο μέρος της τριλογίας. Τα τραγούδια τα επέλεξε στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε νιώσει έτοιμος. Έχει να κάνει πολλά πράγματα ο Νότης», αποκαλύπτει ο CEO της Panik Records στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε κάποιες κουβέντες για να κάνω κάποια αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες, τα μουσικά icons της Ελλάδας, τους μουσικούς μας «ήρωες» που έχουν σφραγίσει την πορεία μας και να δούμε ανατρεπτικά ντουέτα, που αρέσουν πολύ στον κόσμο», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Αρσενάκος.