Γιώργος Αρμένης: «Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα και τους πετούσα πέτρες»

Γιώργος Αρμένης

«Ποτέ δεν μπόρεσα να πω τη λέξη πατέρας, γιατί δεν είχα εικόνα του», λέει ο Γιώργος Αρμένης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αρμένης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον δάσκαλό του, τον Κάρολο Κουν, αλλά και τις δυσκολίες που είχε μεγαλώνοντας χωρίς πατέρα.

«Με το που ακούω το όνομα του Καρόλου Κουν συγκινούμαι. Όταν πέθανε έφυγα, γιατί αισθάνθηκα θυμό και πόνο από τους γύρω του. Ο Κάρολος Κουν με είχε πάνω από όλα, μιλούσε με αγάπη για εμένα και οι γύρω του με μισούσαν. Τον αγαπούσα σαν τρελός, και ακόμα τον αγαπάω», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρμένης.

Ο Γιώργος Αρμένης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν δούλευα σε ένα καφενείο γνώρισα τον Αλέκο Αλεξανδράκη και του ζήτησα να με βοηθήσει να μπω στο θέατρο. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ενώ νόμιζα ότι αυτός είχε μιλήσει για εμένα στον Κάρολο Κουν, μετά από χρόνια μού παραδέχτηκε πως δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν».

«Όταν ήμουν μικρός τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα και τους πετούσα πέτρες. Βοηθούσα τη μητέρα μου. Ποτέ δεν μπόρεσα να πω τη λέξη πατέρας, γιατί δεν είχα εικόνα του. Τώρα με το γιο μου είμαστε φίλοι. Η τηλεόραση μου αρέσει και μου λείπει πάντα, το ίδιο και ο κινηματογράφος, αλλά δεν έχω καμία πρόταση. Είμαι πολύ αυστηρός ως δάσκαλος στη σχολή με τα παιδιά», είπε επίσης ο Γιώργος Αρμένης.