Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Σε συνεργασία με τη Δήμητρα, εγώ θα ήθελα να το γνωρίσω στον Θεό και την προσευχή, να το μάθω να αγαπάει", δηλώνει ο νικητής του Survivor 2017.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (16/1) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέα με το φιλανθρωπικό σωματείο για κακοποιημένα παιδιά «Φύλακας Άγγελος». Αφού μίλησαν για την αποστολή και τις δράσεις του σωματείου, το οποίο στηρίζουν ενεργά, η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον νικητή του Survivor 2017.

«Κλείνοντας, θα ήθελα κι εγώ να σου κάνω μία ερώτηση. Θέλω να μου πεις δύο στοιχεία δικά σου που θα ήθελες και θα προσπαθήσεις πολύ να περάσεις στο παιδάκι σου… και δύο της Δήμητρας, ώστε να είναι εφόδια στη ζωή του», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη.

«Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και τη ψυχή της. Σε συνεργασία με τη Δήμητρα, εγώ θα ήθελα να το γνωρίσω στον Θεό και την προσευχή, να το μάθω να αγαπάει», απάντησε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ένα παιδί, για να μάθει να αγαπάει, πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του», τονίζει ο νικητής του Survivor 2017.

«Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον», σημειώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο «Πρωινό ΣουΣού».