Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ραγίζει» καρδιές η φίλη της μητέρας του για τις τελευταίες της στιγμές – «Μου είπε: παντρεύω τον Γιώργο μου»

Ντάνος

"Μου είπε: είμαι καλά και θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου. Αυτά ήταν τα λόγια της", αφηγείται η κυρία Τόνια.

Μία από τις πιο δύσκολες ψυχολογικά περιόδους της ζωής του περνά τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor 1, λίγες μόλις ώρες μετά τον γάμο του με την αγαπημένη της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση, «έχασε» τη μητέρα του, η οποία νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η Τόνια, φίλη και στενή συνεργάτιδα της μητέρας του, μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου για την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της, ενώ εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο, λίγες ημέρες πριν «φύγει» τελικά από τη ζωή.

«Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια και ήταν μία πολύ δυνατή γυναίκα, παρ’ όλη την αρρώστια της, Ήταν μία πολύ καλή μάνα, μία φίλη. Μας κάλεσαν στον γάμο του Γιώργου αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω δουλειάς και γιατί γινόταν στην Αθήνα», περιγράφει με δάκρυα στα μάτια η κυρία Τόνια.

«Πριν έναν μήνα μίλησα μαζί της, ήταν στο νοσοκομείο και μου έλεγε: Τόνια, παντρεύω τον Γιώργο μου. Ήταν η τελευταία της λέξη που μιλήσαμε μαζί», συνεχίζει και «σπάει» μπροστά στην κάμερα του Alpha.

«Την πήρα εγώ γιατί ήξερα ότι ήταν στο νοσοκομείο και τι ρώτησα πώς είναι, τι κάνει. Μου είπε: είμαι καλά και θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου. Αυτά ήταν τα λόγια της», αφηγείται η φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει και τη δουλειά της.