Γιώργος Αγγελόπουλος – Παρέμβαση σε υψηλούς τόνους στο «Έλα χαμογέλα» για τις δηλώσεις του

Γιώργος Αγγελόπουλος

Θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Γιώργος Αγγελόπουλος για όσα ακούστηκαν, με ειδική αναφορά στον Παύλο Σταματόπουλο, στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Το πρωί της Κυριακής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» με αφορμή τα σχόλια που έκανε η τηλεοπτική παρέα του OPEN για την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο νικητής του Survivor στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, «Direct».

Μάλιστα, δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα και θέλησε να ξεκαθαρίσει την προσωπική του θέση. Δεν έλειψε, επιπλέον, η ειδική αναφορά στον συνεργάτη της παρουσιάστριας, Παύλο Σταματόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μακράς τηλεφωνικής του παρέμβασης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω δυο πράγματα πάνω σε αυτό που αναπαράχθηκε από εσάς, τμηματικά, είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και θέλω λίγο να απευθυνθώ και στην τοποθέτηση του Παύλου Σταματόπουλου, που πληροφορήθηκα για αυτήν και θέλω να του πω δυο πράγματα πάνω σε αυτό. Εάν δείτε τη συνέντευξη μου ολόκληρη στον Τάκη Χατζή, τοποθετούμαι και μιλάω γενικά για το θέμα και τα μέτρα για τον covid λέγοντας ότι έχω πειθαρχήσει στα μέτρα και είμαι ένας άνθρωπος που ειδικά το πρώτο lockdown το πέρασα όλες τις ημέρες μέσα με μόνο άθληση».

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που, όπως ο Παύλος είπε, προτρέπω τους ανθρώπους να βγουν με κίνδυνο σε κάτι το οποίο αποδεδειγμένα, όπως είπε, για τον Μητροπολίτη Αλβανίας βρίσκεται στην εντατική εκτός εάν θέλει, που δεν πιστεύω να θέλει αυτό το πράγμα ο Παύλος, να αφήσει να εννοηθεί αλλά αλλά αφήνετε το νόημα ότι ο γέροντας βρίσκεται στην εντατική εξαιτίας της Θείας Κοινωνίας» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor.

«Εγώ αυτό που θέλω να πω δεν έχει να κάνει με το αν κολλάει κάποιος από τη Θεία Κοινωνία κορονοϊό ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι καθαρά στη συνείδηση του καθενός και στο πως το αντιλαμβάνεται» τόνισε με σαφήνεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Οι εκκλησίες αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εδώ και κάποιες μέρες, είναι κλειστές οπότε ούτε παράνομα προτρέπω κανέναν να πάει να κοινωνήσει».

«Το θέμα είναι πως και γω Παύλο, επειδή γνωριζόμαστε μέσα από όλο αυτό το πράγμα τέσσερα χρόνια, είμαι ένας άνθρωπος που έχω δει πολλά περιστατικά και έχω κοντινούς μου ανθρώπους σε συνθήκη κορονοϊού. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πειθάρχησε στα μέτρα» έκανε σαφές προς τον δημοσιογράφο, σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.