Γιώργος Αγγελόπουλος: Το παρασκήνιο στην ερωτική σκηνή του Τατουάζ και ο γνωστός ρόλος που απέρριψε

Γιώργος Αγγελόπουλος
Πώς αισθάνεται την ώρα των γυρισμάτων και ποιος είναι ο ρόλος που αρνήθηκε να παίξει στο θέατρο;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε για δεύτερη φορά στην «Ελένη» και η Ελένη Μενεγάκη τον υποδέχτηκε θερμά. Ο Ντάνος, από την πλευρά του, είπε στην παρουσιάστρια ότι του έφερε γούρι η προηγούμενη συνάντησή τους, όταν ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Τατουάζ. Πάνω στην κουβέντα για το δημοφιλές σίριαλ του Alpha, λοιπόν, η Ελένη θέλησε να τον ρωτήσει λεπτομέρειες για την πρόσφατη ερωτική του σκηνή στη σειρά και αν ένιωσε άβολα. Ο Γιώργος, αρκετά συγκρατημένος, εξομολογήθηκε:

[dfp_ads id=236982]

«Εντάξει, ένα φιλί ήταν. Σκάλωσε η μπλούζα και την έσκισα, έγινε πολύ realistic. Και η Ελεονώρα που έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα, δεν είναι ότι αισθάνεται τόσο άνετα πάντα. Εδώ δεν είμαι εγώ, είναι ο Στέφανος Λαμπίρης. Αν έχεις 3-4 κάμερες γύρω και σε γράφουν για ένα σίριαλ, νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε ότι απέρριψε δύο πρωταγωνιστικούς θεατρικούς ρόλους. Χωρίς να πει ακριβώς σε ποιους ρόλους αναφέρεται, τον έναν τον «φωτογράφισε» με τα λεγόμενά του: «Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις, αρκετά σοβαρές. Κατανόησαν και οι δύο ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καινούριος στο χώρο της υποκριτικής και το σίριαλ στο οποίο συμμετέχω έχει πολλές απαιτήσεις. Βήμα βήμα και θα δούμε. Ο ένας ρόλος ήταν πάρα πολύ γνωστός από παλιά ταινία με πολύ μεγάλη βαρύτητα και ο άλλος ρόλος είναι κωμωδία θα έλεγα. Δεν μπορώ να πω γιατί θα καταλάβεις ακριβώς. Είναι μεγάλες παραγωγές».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…