Γιώργος Αγγελόπουλος: «Όταν μπήκα στο Survivor είχα ζητήσει κάτι…»

Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι είπε ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης;

Με σύνδεση μέσω Skype εμφανίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο The 2night Show. Ο Ντάνος μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και απάντησε και σε ερώτηση γιατί δεν πήγαινε στα μαγαζιά που τον καλούσαν όταν βγήκε από το παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκα πολλές προτάσεις, οι οποίες είναι τιμητικές και ξέρουμε γιατί με κάλεσαν, δεν αντιλέγω. Δεν ήξερα τι ακριβώς να πάω να κάνω. Το να παρευρεθώ σε ένα μέρος απλά για να παρευρεθώ, θα αισθανόμουν άβολα, από τη στιγμή που θα έπρεπε να πληρωθώ γι’ αυτό το πράγμα.

Ο πιο βασικός λόγος που δεν ξεκίνησα να κάνω αυτό είναι γιατί αφενός ήθελα να δω και να αξιολογήσω την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν βγαίνοντας από όλο αυτό το πράγμα και μία επίπονη διαδικασία έξι μηνών. Εγώ όταν μπήκα στο παιχνίδι, είχα ζητήσει κάτι, το οποίο έγινε με το παραπάνω. Κέρδισα το έπαθλο, βγήκα υγιής, είναι τα πράγματα που είχα ζητήσει. Και μου δόθηκαν και εφόδια, μια δημοσιότητα, μια αναγνωρισιμότητα για να συνεχίσω.

Αυτό το οποίο είχα ζητήσει μπαίνοντας στο παιχνίδι έγινε με το παραπάνω. Οπότε από εκεί και πέρα ήταν πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου το ότι μπορώ να κάνω κάποια από αυτά που μου δόθηκε η ευκαιρία και να είμαι και πάρα πολύ ευχαριστημένος», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!