Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε ακριβώς το αντίθετο»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Μου είχαν πει on camera ή off και φυσικά είχα πει off. Μου έκανε εντύπωση που είπε ακριβώς το αντίθετο, ενώ ήταν μπροστά".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχτηκε στη Σκιάθο την Κατερίνα Καραβάτου και σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Survivor. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα είπε ο Ντάνος για τη σχέση του με τους υπόλοιπους παίκτες μετά το παιχνίδι, αλλά και για μία δήλωση που είχε κάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης

«Μπήκα στο παιχνίδι τελευταία στιγμή, από ακύρωση -Τρίτη και πετάξαμε Κυριακή. Ήταν μια στιγμή που συγκυριακά έπρεπε να πάρω μια απόφαση και να ρισκάρω. Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ. Πήγα. Κάτι ένιωθα.

[dfp_ads id=236982]

Δεν έχω επαφή με τον Χούτο, δεν έχω επαφή με τον Χανταμπάκη, με τη Σόφη, τη Λάουρα… δεν έχουμε επαφή. Βέβαια, αν συναντηθούμε κάπου έξω έχω όλη την καλή διάθεση να χαιρετηθώ με τα παιδιά και να πούμε και δυο κουβέντες, αλλά με κάποιους άλλους θα πω περισσότερες κουβέντες. Με τον Χρανιώτης και την Ειρήνη Παπαδοπούλου είμαι πιο κοντά από όλους. Σπαλιάρας, Μπο… Εντάξει, και με την Ευρυδίκη συναντηθήκαμε μετά από καιρό, και με αυτή σίγουρα. Κοκκινάκης ΟΚ…

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε πει ότι είχα μαζέψει εγώ τις κάμερες για να κάνω τον σταυρό μου. Τον αν φώναξα εγώ τις κάμερες ή όχι το ξέρουν όλοι εκεί πέρα πώς ακριβώς έγινε. Κάναμε την προσευχή μας και μου είχαν πει on camera ή off και φυσικά είχα πει off. Μου έκανε εντύπωση που είπε ακριβώς το αντίθετο, ενώ ήταν μπροστά.

Η μεγαλύτερή μου στιγμή στο Survivor ήταν όταν αγωνίστηκα μόνος μου απέναντι σε όλη την ομάδα. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα και πολύ σημαντική βραδιά. Εμένα μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις αλλά πήγε και πολύ καλά. Αν με κέρδιζε έστω και ένας σε αυτόν τον αγώνα θα ήμουν πολύ τσαντισμένος. Δεν τους περιφρόνησα ποτέ, ούτε μείωσα ποτέ την αξία τους. Απλά ήταν μια καλή αγωνιστικά μέρα για μένα».