Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μιλούσαμε πριν από ένα μήνα για το Survivor γιατί δεν θα το έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Δεν συζητούσαμε συμπαρουσίαση ή ταυτόχρονη παρουσία στον Άγιο Δομίνικο", αποκαλύπτει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακούει συχνά το όνομά του να αναφέρεται για την παρουσίαση του Survivor, στη θέση που άφησε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο Ντάνος ξεκαθαρίζει πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα και πετάει και μια «βομβίτσα», καθώς αποκαλύπτει ότι ήταν αποφασισμένο εδώ και καιρό πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα παρουσίαζε το Survivor.

«Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποια απόφαση, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις πριν από περίπου ένα μήνα για το Survivor, δεν προχώρησε όμως κάτι. Με είχαν καλέσει να συζητήσουμε για την παρουσίαση του Survivor γιατί δεν θα το έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. Δεν συζητούσαμε συμπαρουσίαση ή ταυτόχρονη παρουσία στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό, ένα μήνα πριν. Δεν προχώρησε η συζήτηση γιατί δεν ήταν τα πράγματα όπως τα θέλαμε, από κοινού», αποκαλύπτει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τι θα κάνει τηλεοπτικά ο Ντάνος;

«Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά δεν θα συνεργαστούμε, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση για τη Φάρμα. Είμαι κοντά σε κάτι που έχει να κάνει με σίριαλ», καταλήγει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.