Γιώργος Αγγελόπουλος: Καβγάς στον αέρα για το τζιπ του νικητή του Survivor!

Ένταση στον αέρα του Φτιάξε καφέ να στα πω για το τζιπ και τα σχόλια που δέχτηκαν, αλλά και ...τα φιμέ τζάμια.

«Το τι έχω ακούσει στα social για τον Ντάνο και το αυτοκίνητο…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στο πολυτελές αυτοκίνητο με το οποίο είδαμε πριν λίγες ημέρες τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να «πρωταγωνιστεί» σε ένα βίντεο σε ένα βενζινάδικο.

«Καταρχήν τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχει πάρει ακόμα. Κανένας παίκτης από ριάλιτι δεν παίρνει τα χρήματα αμέσως, περνάει κάποια διαδικασία ίσως και τρεις μήνες γιατί περνά κάποια διαδικαστικά, οπότε δεν θα ήταν από αυτό» επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου απαντώντας για τα σχόλια που έχει δεχτεί με αφορμή το σχολιασμό που έγινε από τους συνεργάτες της στην εκπομπή.

Το συγκεκριμένο τζιπ του το έχει δώσει φίλος του με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα όπως αποδείχθηκε…

[dfp_ads id=236982]

Τα σχόλια της Τζωρτζέλας Κόσιαβα μάλιστα έγιναν αφορμή να εξαγριωθούν κάτοικοι στην Σκιάθο: «Και οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν γιατί λέει ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε και στη Σκιάθο κάποιοι από εμάς καλά αυτοκίνητα».

«Δεν είπα ότι οι Σκιαθίτες δεν έχουν. Για τις εργασίες τους έχουν τα αγροτικά αυτοκίνητα» εξήγησε η Τζωρτζέλα, αλλά στην συνέχεια η παρέα του πρωινού του Epsilon ξεκίνησαν να συγκρούονται μεταξύ τους για τα …φιμέ τζάμια, και όχι μόνο!

Δείτε τι έγινε: