Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να «φύγει» η μητέρα μου για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Προσευχόμασταν για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου, σωματικά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει" εξομολογείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωινό της Κυριακής, όταν και βρέθηκε καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο πλατό της εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας, Vita» στο MEGA. Ο νικητής του πρώτου Survivor, μάλιστα, μίλησε από καρδιάς για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και την βοήθεια που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή από την πίστη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πολύ πρόσφατα εμείς περάσαμε μια κατάσταση πολύ δύσκολη, αναφέρομαι στην απώλεια της μητέρας μου. Θα πω ακριβώς τι κάναμε. Προσωπικά έψαξα ό,τι χρειάστηκε, όπως και η οικογένεια μου, για την ιατρική της παρακολούθηση και την αντιμετώπιση από ιατρικής πλευράς αλλά πάντα ήμασταν κοντά στον Θεό με προσευχή. Από ένα σημείο και μετά η προσευχή ήταν διαφορετική γιατί δεν εξαρτιόταν από εμάς και προσευχόμασταν διαφορετικά, για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου».

«Σωματικά δηλαδή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι η προσευχή ήταν άδοξη ή η μητέρα μου «τιμωρήθηκε» και όλα αυτά. Κάποια πράγματα ίσως γίνονται για να παραδειγματιστούμε, γιατί η μάνα μου ήταν πολύ παραδειγματική στον τρόπο που αντιμετώπισε αυτή τη δυσκολία. Ίσως για αυτό, λοιπόν, δίνω εγώ μια εξήγηση».

«Ίσως έπρεπε να «φύγει» για άλλους λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω τώρα. Γιατί δεν φεύγουν μόνο άνθρωποι στα 58 τους, όπως έφυγε η μάνα μου, αλλά φεύγουν και νεότεροι άνθρωποι. Καταλήγω πάλι στο να μην αφήσουμε την προσευχή και τη θρησκεία ως τελευταία επιλογή στην καθημερινότητα μας » συμπλήρωσε εν συνεχεία ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη το πρωινό της Κυριακής στο MEGA.