Γιώργος Αγγελόπουλος: Η Ναταλία Γερμανού τον συγκίνησε στον αέρα του Alpha

Γιώργος Αγγελόπουλος

Δεν περίμενε αυτή την κίνηση ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Στο κλείσιμο της συζήτησης, ωστόσο, η παρουσιάστρια κατόρθωσε να τον συγκινήσει μέσα από τα δύο δώρα που του έδωσε.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έλαβε αρχικά μια κούπα με την ζωγραφιά ενός αγγέλου και στη συνέχεια μία δεύτερη κούπα με την δική του εικόνα και το σλόγκαν «My way or no way».

«Και άλλο δώρο, μα εγώ ήρθα με άδεια χέρια» αναφώνησε αρχικά ο νικητής του Survivor. «Με γέμισες δώρα! Δεν έχω λόγια… Πραγματικά δεν το περίμενα, ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με πατάτε κάπου… Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει τον Φύλακα Άγγελο, είναι όλοι σπουδαίοι και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν ανεξαιρέτως γιατί έχουν άγκαλιάσει τον Φύλακα έχοντας καταλάβει την ανιδιοτέλεια του σκοπού αυτού. Απλοί και σημαντικοί άνθρωποι».

«Ζούμε δύσκολες εποχές. Εύχομαι να σταματήσει ο πόλεμος, να σταματήσει και να ελέγξουμε τον Covid και να μπορέσουμε και εμείς να συνεχίσουμε τη δράση μας» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.