Γιώργος Αγγελόπουλος: «Για ποιο λόγο να συζητάμε γιατί καλέσαμε έναν άνθρωπο σε ένα χαρμόσυνο γεγονός»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί μπορεί να βάλουμε σε διαδικασία τις οικογένειες" ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου του και τους καλεσμένους που δεν θα παρευρεθούν.

«Είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος επειδή υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύουμε στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Μπορώ ακόμα, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες μας. Δεν αισθάνομαι πολύ καλά με το ότι δεν κατάφερα πολλούς δικούς μου ανθρώπους να τους πάρω ένα τηλέφωνο και να τους καλέσω. Αποφασίσαμε για τον γάμο πριν από περίπου ένα μήνα για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μου και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποιοι έλαβαν μία πρόσκληση και δεν αισθάνονται πολύ κοντά μου. Δεν έγινε εκ του πονηρού» είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά. Δεν ξέρω τον λόγο που έκανε μία δήλωση. Ενδεχομένως να μην μπορεί να έρθει, αλλά δεν μου είναι ένας άνθρωπος που δεν έχω συναντήσει ποτέ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν είναι ένας ανοιχτός γάμος, καλέσαμε αρκετά άτομα γιατί έχουμε πολλούς φίλους. Κάποιους μπορεί να τους έχουμε ξεχάσει και κάποιοι να έλαβαν μία πρόσκληση επειδή έχουμε μία καλή σχέση και θα θέλαμε να είναι κοντά μας και οι ίδιοι να μην αισθάνονται το ίδιο.

Βλέπω τώρα τελευταία να λέγεται ότι καλέσαμε κάποιους που δεν με ξέρουν. Έχουμε σίγουρα πει μια δυο κουβέντες με όλους. Για ποιο λόγο να συζητάμε γιατί καλέσαμε έναν άνθρωπο σε ένα χαρμόσυνο γεγονός; Τονίζω ότι έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες και πίεση» πρόσθεσε.

«Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί μπορεί να βάλουμε σε διαδικασία τις οικογένειες. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι την Κυριακή γιατί είναι για εμάς πολύ σημαντική ημέρα. Ας μείνουμε σε ένα γεγονός και σε μία απόφαση που ξέρουμε πολύ καλά γιατί την πήραμε. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται. Είναι δύο μέρες μπροστά, θα φτάσουμε πρώτα ο Θεός, απλά εννοώ να φτάσουμε όλοι μαζί» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.