Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είδα λίγο το Survivor γιατί είχαμε συζητήσει να το παρουσιάσω»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα εκείνη γιατί συνειδητοποίησα πόσα κιλά έχω χάσει βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά από τρεισήμισι μήνες", εξομολογείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Ελένης Μουστάκη από το Happy Day, μιλώντας για το Survivor, τις συζητήσεις για την παρουσίασή του, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα εκείνη γιατί συνειδητοποίησα πόσα κιλά έχω χάσει βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά από τρεισήμισι μήνες και το να αισθάνεσαι καθαρός. Έπρεπε να φάμε όσα είχαμε μπροστά μας, αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε. Το κακό είναι ότι φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά. Όχι ότι θα άλλαζε τίποτα στο αποτέλεσμα. Ήταν μια μέρα χαλάρωσης. Προσπαθώ να ξεχάσω ότι τραγούδησα, αλλά δεν γίνεται. Ήταν το Ξυλούρη, η Μπαλάντα του κυρ Μέντιου», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φετινό Survivor:

«Είδα λίγο στην αρχή το φετινό Survivor γιατί είχαμε συζητήσει τότε να το παρουσιάσω. Νομίζω είναι λίγο διαφορετικό και προβάλλονται πολύ περισσότερο στο κομμάτι των reality κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί και ο Γιώργος Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά».

«Συζητάμε κάτι τηλεοπτικό από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα, θα δούμε. Είναι με άλλη ομάδα και όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το πούμε», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις επόμενες τηλεοπτικές δουλειές του.